Diagnostyki

Surowice Salmonella

Surowice Salmonella

Surowice Salmonella do aglutynacji probówkowej służą do prawidłowego wykonania odczynu aglutynacji probówkowej w trakcie oznaczeń wykonywanych przy pomocy zawiesin bakteryjnych.

Zawiesiny bakteryjne

Zawiesiny bakteryjne

Zawiesiny bakteryjne służą do wykonania odczynu aglutynacji probówkowej w celu wykazania obecności i oznaczania poziomu przeciwciał przeciw pałeczkom Salmonella oraz pałeczkom Proteus Vulgaris OX19.

Surowica hemolityczna

Surowica hemolityczna

Surowica hemolityczna to preparat standardowy niezbędny do ilościowego i jakościowego odczynu wiązania dopełniacza.

Dopełniacz liofilizowany

Dopełniacz liofilizowany

Dopełniacz liofilizowany jest mieszaniną natywnych surowic otrzymanych z krwi świnek morskich o odpowiednim poziomie dopełniacza.

Osocze królicze

Osocze królicze

Osocze królicze to preparat, który jest wykorzystywany do diagnostyki gronkowców w testach szkiełkowym oraz probówkowym.

Identyfikacja Salmonella

Identyfikacja Salmonella

Surowice Salmonella do aglutynacji szkiełkowej są przeznaczone  do serologicznej identyfikacji Gram-ujemnych pałeczek z rodzaju Salmonella wyizolowanych z materiału pobranego przez pacjenta.

Coli Lateks EPEC

Coli Lateks EPEC

Testy lateksowe Coli Lateks EPEC to odczynniki  lateksowe przeznaczone  do identyfikacji enteropatogennych pałeczek Escherichia coli (EPEC), wyizolowanych z próbek pobranych z organizmu ludzkiego.

Identyfikacja Shigella

Identyfikacja Shigella

Surowice Shigella do aglutynacji szkiełkowej są przeznaczone do  serologicznej identyfikacji Gram-ujemnych pałeczek z rodzaju Shigella wyizolowanych z materiału pobranego przez pacjenta.

Coli Lateks O157

Coli Lateks O157

Test lateksowy  Coli Lateks O157  to odczynnik przeznaczony do serologicznej identyfikacji pałeczek Escherichia coli O157:H7.

Lateks Salmonella

Lateks Salmonella

Testy lateksowe Salmonella to odczynniki lateksowe przeznaczone  do serologicznej identyfikacji grupowych antygenów pałeczek Salmonella: B, C1, C2, D, E, G, określonych w schemacie Kauffmana-White`a.

Strona którą odwiedzasz korzysta z plików cookies. Ustawienia dotyczące tych plików można zmienić w opcjach przeglądarki używanej do przeglądania Internetu. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o plikach cookies przeczytaj Politykę cookies.

 

Jeśli ustawienia cookies nie zostaną zmienione, podczas przeglądania strony informacje automatycznie zapisywane będą w pamięci Twojego urządzenia. Nie pokazuj mi więcej tego komunikatu: kliknij tutaj.